O decizie care ii va schimba viata. Succesul colectiei se datoreaza in foarte mare masura si noului designer al marcii, Roberto Menechetti, pentru care femeia Burberry este un maxim al feminitatii, puternica si senzuala. Genti dama tipa un domn la telefonul celular in urma cu cateva zile. Pe langa faptul ca este o modalitate ideala pentru domilirea firellor rebele care nu vor sa stea la locul lor, bentita poate transforma cu mare usurinta o coafura obisnuita in una extrem de sic. Pe afisul muzeului se putea citi: Yves Saint Laurent - 25 de ani de design. Atat. Acest articol vestimentar se poate asorta cu atat cu - o fusta clos deasupra genunchiului intr-o culoare tare - o rochie etno sau cu imprimeuri in stil flower-power - o jacheta de piele, care sa aibe un croi cambrat - un trenci (stii tu, modelul purtat de detectivi prin filme) - pantaloni scurti dintr-o stofa buna pentru serile in care vrei sa O data tinua aleasa nu trebuie neglijate nici accesoriile. ,A spune mult apeland la putin era expresia care se repeta obsesiv in mapa de prezentare a colectiei. Tonurile variaza de la gri-pamantiu pana la gri metalic.

Genti dama

De asemenea, pantofii pentru care optati trebuie sa fie sport. http://www.gentidama.net Genti dama La aceasta tinuta trebuie sa adaugi o pereche de cizme cu un toc inalt si cu siguranta ca vei lasa o impresie foarte buna. Singurul meu accesoriu este ceasul din aur Rolex si geanta de voiaj din piele . de exemplu o gluga neagra sau o cruce albastra ori rosie etc. Barbatii purtau barba si mustata. Plec, vazand albastru, catre cartierul chinezesc unde se canta la titera coloana sonora din Titanic. La inceputul secolului nostru, americanul Sundback a pus la punct fermoarul Eclair (procedeul fusese descoperit inca din 1850).

Genti dama

Dupa Revolutie s-a renuntat la uniforma, dar in unele scoli ea a fost reintrodusa dintr-un spirit elitist, pentru ca elevii scolilor respective sa fie diferiti de ceilalti. www.gentiDama.net Genti dama Pentru a ramane in aceeasi zona a seriozitatii si sobrietatii, ceasurile folosite la costumele de afaceri au un aer clasic, sunt simple si neutre. Primul designer care si-a prezentat colectiile in strainatate a fost Doina Levintza, care, incepand cu 1984, a organizat anual cate un show la Paris, Monte Carlo, Londra etc. in 1960 se purta fusta scurta cu taietura Mary Quant si se derula revolutia tesaturilor sintetice. Gravurile de moda din epoca arata femeile acasa la ele, in vizita, la bal, in gradina si fiecare aspect al modei e legat de imaginea femeii ideale. In acelasi an introduce in colectiile sale costumul cu pantaloni si astfel




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All